marți, 8 ianuarie 2013

Dorada la grătar cu lămâie


Ingrediente
  • 2 bucăţi de dorada medii
  • 1 lămâie
  • 100 ml iaurt
  • 1 căţel de usturoi mic
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Mod de preparare
     Am condimentat peştele cu sare, piper şi l-am uns cu puţin ulei de măsline apoi în interiorul fiecăruia am pus câte două felii de lămâie şi le-am prăjit la grătarul cuptorului, la 250 grade 14 minute pe prima parte şi 12 minute pe cealaltă parte. Amlăsat să se odihnească 5-10 minute peştele şi l-am servit cu sos de iaurt şi usturoi şi mămăligă.

3 comentarii:

  1. De mult vreau si eu sa fac dorada .
    Pana atunci ,mai am ceva pastravi in congelator.:)
    Pestele tau arata perfect .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dorada! Cu sos de iaurt de delicioasa ;)

    RăspundețiȘtergere