marți, 1 ianuarie 2013

Aripiare picante

Ingrediente
  • 12 aripioare de pui
  • 1 linguriă sare
  • 1/2 lingutiţă piper
  • 1 linguriţă boia iute
  • 1/2 lingutiţă turmeric
  • 1/2 lingutiţă chimen
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 cm de ghimbir tocat
  • 1/2 lingutiţă garam masala
  • 250 g iaurt
Mod de preparare
Am amestecat toate condimentele cu iaurtul într-un bol de sticlă, peste care am adăugat aripiarele şi le-am lăsat la marinat cam 12 ore, peste noapte. Le-am fript la grătar şi le-am servit cu sos de iaurt şi usturoi.
Sosul de iaurt şi usturoi
  • 200 g iaurt
  • 1-2 căţei de usturoi
  • zeama de la o jumătate de lămâie
  • sare
    Se amestecă iaurtul cu usturoiul dat la presă, sare şi zeama de lămâie şi se lasă la frigider o oră înainte de servire.
 
 
 


3 comentarii:

  1. Cat de bine arata,,,,,,ce as mai papa si eu,,,,dar sotului meu nu-i plac,asa ca nu am facut de muuuulta vreme,,,,si fur de la tine,,,yamiii!!!!!La multi ani!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. tare bine arata!!! Sa ai un an nou minunat si cu spor in toate!!

    RăspundețiȘtergere
  3. aa...si un premiu te asteapta la mine pe blog :)

    RăspundețiȘtergere