marți, 16 octombrie 2012

Biscuiţi cu nuci, migdale şi goji





Ingrediente
  • 300 g făină
  • 1 ou
  • 60 ml lapte
  • esenţă de vanilie
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 g zahăr brun
  • 100 g zahăr
  • 170 g unt topit
  •  200 g nuci, migdale şi fructe goji mărunţite
  • un praf de sare
Mod de preparare
       Am pus făina, praful de copt, scorţişoara, sarea şi zahărul în recipientul mixerului, apoi am adăugat oul, untul topit, laptele şi vanilia, am mixat bine. La sfârşit am adăugat nucile, migdalele şi fructele goji,  omogenizând cu o spatulă.
      Am încins cuptorul la 200 grade C, timp în care compoziţia a stat niţel la frigider să se odihnească. Am pus compoziţia în tavă, pe hârtie de compt cu ajutorul lingurii de îngheţată la distanţă de 3-4 cm timp de 10 minute. Am scos tava din cuptor, am lăsat 2-3 minute să se mai întărească biscuiţii, apoi i-am scos cu ajutorul unei spatule pe un gratar să se răcească bine bine. Au fost tare delicioşiiiii.

Un comentariu:

  1. Super, imi plac tare mult biscuiteii de casa, iar combinatia asta m-a dat gata!

    RăspundețiȘtergere