duminică, 9 septembrie 2012

Cartofi cu rozmarin


Ingrediente pentru 2 persoane
  • 6 cartofi medii
  • 2 linguri de unt
  • 2-3 fire de rozmarin verde sau o lingură rasă de rozmarin uscat
  • sare
Mod de preparare
Se curăţă cartofii, se taie în 6 sau 8 pe lung.
Se clocoteşte într-o cratiţă apă cu foarte puţină sare, apoi se adaugă cartofii.
Se ţin în apa clocotită 5 minute nu mai mult, apoi se scot şi se scurg.
Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, peste cartofi se adaugă untul şi rozmarinul tăiat amestecându-se astfel încât untul să se topească şi toţi cartofii să fie daţi prin unt.
Se bagă la cuptorul preîncălzit, 25 de minute la o temperatură mare.
Îs delicioşiiiii.....răuuuu
cartofii la fiert




daţi cu unt şi rozmarin, înainte de a-i băga la cuptor


2 comentarii: