miercuri, 27 iunie 2012

Eclere cu zmeură şi cremă de vabilie


Coji de eclere:

  • 250 ml apa(lapte)
  • 100 g unt
  • 125 g făină
  • 4 ouă

Crema de vanilie:

  • 500 ml lapte
  • 100 g zahăr
  • 2 gălbenuşuri
  • 30 g amidon
  • 1 păstaie  de vanilie
  • Modul de preparare îl găsiţi aici, iar mai jos fotografiile cu modul de preparare.le-am copt 20 de minute la nivelul trei al aragazuluila temperarura de 210 grade, apoi 10 minute la 180 grade făra să deschid cuptorul.









  • Crema
  • 
    păstaia de vanilie pe care am adăugat-o în laptele clocotit









2 comentarii:

  1. hmmmm crek eclerele au iesit excelente cu un asa ajutor de cofetar talentat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da,..... cred ca daca nu era ea, nu ieseau asa de delicioase

    RăspundețiȘtergere